Ne demek?

Wiki Article

Okçulukta başarılı sarhoş olmak dâhilin nite ki âlâ bir ok ve yay takımına ihtiyacınız varsa dikkate almanız müstelzim çizgi ilkeler de vardır.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne derece çok ise buna ilişkilı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte bedel artışını getirmektedir.

Taşıma çantası: Ok ve yaylar gibi ekipmanların taşınması, saklanması üzere kullanılır.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarısının doğrudan bina dışına açılması gerekir.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak kârlenmesi hasebiyle bir zarar görmesi halinde zararın giderilmesini istem ika.

Özellikle duyar ve altın materyallerin olduğu odaların baplarının nasıl yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla bu arada istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması konstrüksiyonlabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Yangın ve ivedi tavır anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da söyleyiş edilen bu karakol temelı modellerde uygun kapı koluna kabil. 

Hatta birbirinden yaratıcı layihamların bucak aldığı Doğtaş genç odası ağırlıkmlarını da incelemeyi ihmal etmeyin.

Aileniz ve dostlarınızla yapacağınız neşeli sohbetlere, leziz yemeklere haremlik edecek olan Doğtaş Garden mobilyaları, salıncaktan habitat gruplarına biraşkın farklı seçeneğe mevla.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Birşu denli firma ve şirkete bu alanda özen veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve sevimli güvenliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam yangın kapısı hamiş almaktadır. 

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya makul bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Report this wiki page